top of page
Shape-n-Style-dames-kleuringen-85prc.jpg

Sprekende haarkleur zonder opvallende uitgroei

 

Zou jij graag een wat meer sprekende haarkleur willen hebben? Vind jij je huidige haarkleur saai of worstel je iedere keer weer met een opvallende uitgroei? Dan is het een goed idee een afspraak in te plannen bij Shape ’N Style om een eind te maken aan dat probleem. Als je haar de juiste kleur heeft voel jij je een stuk prettiger en ook je omgeving zal er direct op reageren. Daarmee wordt jouw dag direct een stuk leuker, wat er ook gebeurt!

Een verkeerde haarkleur maakt je minder mooi

 

Word jij niet blij van je haarkleur als je in de spiegel kijkt? Dan heb je waarschijnlijk niet de kleur haar die bij jou past. Daardoor kun je er moe en futloos uitzien en ook rimpels kunnen veel meer opvallen. Gelukkig is dat helemaal niet nodig! Met de juiste haarkleur heb je direct een energieke uitstraling en zie je er weer lekker fris uit.

Perfecte haarkleuring
haar verfen kapper friesland
Shape n style haar verfen

Bang voor een lelijke uitgroei? Niet nodig!

 

Ben je bang voor een harde lijn in je haar als je haarkleur uitgroeit of wil je liever niet dat je haar na een tijdje dof gaat worden? Wij werken met speciale kleuringen die je haar op een natuurlijke manier inkleuren zonder dat je een harde streep in je haar krijgt. Daarnaast werken we vaak met verschillende haarkleuren door elkaar, om je haar een mooie natuurlijke en lang houdbare glans te geven. Je haar hoeft daardoor niet gelijk na drie weken opnieuw gekleurd te worden en kan makkelijk zes tot acht weken mooi blijven!

shape n style kleur specialisten

Maak direct een afspraak voor een haarkleur die bij je past

 

Wil jij je uiterlijk een boost geven en andere verrassen met een nieuwe frisse verschijning?

Maak dan een afspraak voor een bij jou passende, sprekende haarkleur zonder opvallende uitgroei.

Tijdens de behandeling krijg je een ontspannende hoofdmassage en kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Terwijl de kleur intrekt kun je plaats nemen in onze relax ruimte, waar je je kunt terugtrekken met diverse magazines.

bottom of page