top of page
Shape-n-Style-dames-Krullen-85.jpg

Prachtige krullen zonder pluis

 

Heb jij prachtige krullen maar pluizen ze snel? Moet je dagelijks veel producten op je haar aanbrengen om je krullen meer stevigheid te geven? Maak dan een afspraak bij Shape ’N Style en wij zorgen ervoor dat dat verleden tijd is! Krullend haar is lastig in model te brengen als het niet in de juiste vorm geknipt is. Wij helpen je echter direct aan een prachtige bos krullen volgens de laatste nieuwe modelleer technieken.

Curlsys, een unieke methode

 

Als je iedere ochtend weer een strijd moet leveren om je krullen te modelleren heb je geen leuke start van de dag. Wil je je morgen op een rustige manier kunnen starten? Maak dan eens een afspraak voor een behandeling volgens de Curlsys methode. Marike heeft met deze unieke methode een zeer uitgebreide opleiding gevolgd tot krullen specialist.

Krullen knippen friesland

Laat je krullende haar stralen!

 

De unieke Curlsys methode zorgt er voor dat je minder problemen ervaart met je krullende haar. Door je krullen op de juiste manier in model te knippen krijg je direct minder pluis. Je krullende haar kan door deze methode gestimuleerd worden extra te krullen of je krullen kunnen juist zwaarder gemaakt worden, waardoor ze juist meer gaan hangen.

krullen kapper friesland

Ook geschikt voor haar met slag

 

Heb je geen krullen maar wel haar met een slag erin en zou je die slag meer naar voren willen laten komen? Ook haar met slag kan op de juiste manier geknipt worden zodat beweging in je haar wordt gestimuleerd. Daardoor creëer je direct een voller effect en meer dynamiek!

Maak direct een afspraak voor de mooiste krullen

 

Ben je het zat om iedere morgen lang met je haar bezig te zijn en wil je mooi krullend haar dat niet pluist? Heb je slag in je haar en wil je graag dat dat beter zichtbaar wordt? Maak dan een afspraak met Marike. Ze luistert goed naar je wensen en geeft je met veel plezier advies over het gebruik van de juiste producten.

bottom of page